logo
remington ci95

Ondulator conic

REMINGTON CI95

onduator conic

Ondulatorul Conic Remington Ci95 este unul dintre cele mai apreciate si solicitate ondulatoare din Romania. Motivul popularitatii sale este pretul scazut si calitatea excelenta pe care o poseda.

Ondulator conic Philips

Ondulator conic Philips ProCare HP8619/00

Ondulator conic Remington

Ondulator conic Remington Ci53W Shine Therapy

Ondulator Remington Ci96W1

Ondulator conic Remington Ci96W1

Ondulator Profesional Conic

Ondulator conic BaBylissPro 2225

Ondulator de par conic

Ondulator conic BaByliss Pro 25-13mm

ondulator babyliss

Ondulator conic BaBylissPro 2280

Bucle in valuri perfecte!

Daca folosesti deja un ondulator conic, e foarte posibil sa stii deja care avantajele sale fata de un odnulator clasic. Poate ca ti-ai pus vreodata intrebarea cum de unele persoane reusesc sa obtina onduleuri atat de bine realizate, in ciuda faptului ca tu stii ca folosesti deja cel mai bun ondulator pe care l-ai fi putut cumpara.

Experienta ne-a dus spre o singura concluzie in aceast aprivinta: oricand vi se ofera ocazia alegeti un ondulator conic. Sunt cateva avantaje pe care aceste tipuri de ondulatoare le au fata de cele obisnuite si care initial par greu de inteles, dar nu informatiile va vor conduce spre acest rezultat, ci punerea in practica a unui ondulator conic.

In principiu, un astfel de ondulator arata exact asa cum sugereaza si denumirea sa: capatul in jurul careia se infasoara parul are forma conica si nu dispune de acel sistem metalic de prindere si presare a parului. Pur si simplu puneti suvitele cu atentie in jurul suprafetei incalzite, asteptati putin timp si indepartati parul. Mai jos va vom prezenta avantajele ondulatoarelor conice:

Onduleuri si bucle in valuri mult mai reusite

Ori de cate ori vrei sa iti faci o coafura cu bucle in valuri, trebuie sa stii ca langa tine e important sa existe un ondulator conic. Evident ca poti improviza si poti utiliza si alte aparate, insa de ce sa nu te folosesti de cel mai bun ondulator pentru a face acest lucru?

Atunci cand folosesti un ondulator obisnuit, trebuia mai intai sa iti ondulezi parul, ca mai apoi sa slabesti buclele obtinute prin trecerea degetelor in mod repetat prin par pentru a putea obtine acea coafura in valuri.

Parul ramane mai sanatos

Un ondulator obisnuit are nevoie de mai mult timp pentru a-ti ondula parul. Acel timp suplimentar pe care parul tau il petrece in compania suprafetei incinse a ondulatorului poate contribui la deteriorarea firului de par.

Cu un ondulator conic este destul de simplu. Dupa cum spuneam, trebuie doar sa infasori parul in jurul sau, astepti cel mult 15 secunde si obtii o coafura excelenta, numai buna pentru orice ocazie, fie ca este un eveniment important sau o iesire cu prietenii.

Economisesti timp

Femeile cu par voluminos si lung pot vedea o povara in tot acest proces de ondulare a parului. Unele dintre ele au nevoie si de 1 ora pentru a putea duce la bun sfarsit chiar si o simpla coafura cu bucle. Noi am testat in paralel doua ondulatoare, unul clasic si unul conic. Rezultatul a fost acesta:

  • ondulator obisnuit – aproximativ 60 de minute pentru obtinerea unor bucle in valuri;
  • ondulator conic – cel mult 20 de minute pentru obtinerea buclelor in valuri;

Economisesti aproximativ 66% din timp prin folosirea ondulatorului conic. In acest fel nu vei mai fi nevoita sa te pregatesti cu cateva ore inainte pentru un eveniment si poti sa ai mai multa grija de parul tau.

Coafura ta rezista!

In mod surprinzator, desi parul tau nu ia contact cu foarte multa caldura, coafura rezista cel putin la fel de bine precum aceea pe care o realizezi cu orice alt ondulator. Ai un eveniment de seara? Vei fi surprinsa sa vezi cum parul isi pastreaza forma pana chiar si dupa o noapte intreaga.

Folosind orice alt aparat pentru fixarea coafurii, tot nu vei fi scutita de utilizarea fixativului in cantitati destul de mari pentru a avea garantia ca parul tau va rezista cel putin pe durata unui eveniment important.

Nu strica forma parului

Fiind absent acel element metalic cu rol de prindere a parului, aspectul buclelor obtinute cu un ondulator conic este impecabil. Foarte putine femei sunt ingrijorate de rezultatul pe care l-ar obtine, fiind mult mai increzatoare in aceste dispozitive.

Efecte negative ale ondulatoarelor conice

Exista un singur efect secundar al ondulatorului conic pe care l-am intampinat in nenumarate randuri: arsurile. Nu e un motiv de ingrijorare. Foarte multe femei experimenteaza acest aspect neplacut in urma folosirii ondulatoarelor conice.

In principiu, acest lucru se datoreaza lipsei de atentie. De foarte multe ori femeile doresc sa obtina o coafura inedita intr-un timp cat mai scurt si recurg la folosirea ondulatorului. Chiar daca timpul pune presiune, nu e cazul sa va grabiti si este indicat sa fiti foarte atente in timp ce folositi ondulatorul. Cateva momente de neatentie va pot aduce “amintiri” care nu vor disparea prea curand.

De obicei, ondulatorul conic trebuie sa fie acompaniat si de manusi de protectie. Spre deosebire de cel clasic, cele conice solicita mana utilizatorului pentru a tine sectiunea de par infasurata in jurul capatului incalzit.

Cu siguranta nu v-ati dori ca pielea sa ia contact cu o suprafata metalica a carei temperatura poate ajunge si la cateva sute de grade celsius. Tine ondulatorul intr-o pozitie cat mai comoda, vizibila si incearca sa nu atingi nicio alta parte a corpului, cu exceptia parului, de capatul sau.

E suficient sa gasesti pozitia potrivita si sa capeti putina experienta in folosirea ondulatorului conic, ca mai apoi sa fie destul de simplu sa eviti arsurile sa sa ai aptitudinea de a-i oferi parului tau aspectul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna.

Alex Armstrong: cum se foloseste un ondulator conic? (A/V engleza cu subtitrare)

3 Comentarii
  1. Raspunde
    Catalina
    februarie 7, 2018 la 4:27 pm

    Din pacate informatiile oferite de voi, cat si de alte site-uri nu ofera informatii complete. La foarte putine ondulatoare este specificata dimensiunea tamburului conic

    • Raspunde
      Ondulator
      februarie 15, 2018 la 5:01 pm

      Ne pare rau ca nu ati gasit pe site-ul nostru toate informatiile de care aveati nevoie, insa ne puteti scrie oricand nedumeririle pe care le aveti in privinta unui anumit produs, pentru a va putea ajuta cu informatii despre functionalitatile/specificatiile/dimensiunile acestuia. O seara buna!

  2. Raspunde
    Daiana
    iulie 5, 2017 la 1:02 pm

    Da, modelul de ondulator conic BaBylissPro 2225 mi se pare foarte bun. Initial, il testasem la prietena mea, insa dupa ceva timp mi l-am cumparat si eu pentru ca, din cate am citit, nu este chiar ok sa schimbi produsele si echipamentele de ingrijire a parului.

    Cel mai mult m-a impresionat faptul ca ea se facea zilnic – fie bucle, fie il folosea ca placa de par, iar din toate punctele de vedere parul ei arata mai sanatos si mai putin despicat decat al meu. Logic ca eram invidioasa, nu?

    Am citit ca responsabila ar fi tehnologia sol – gel, care ofera o fluiditate si o alunecare excelenta la nivelul capetelor, astfel incat sa nu se mai rupa sau sa se degradeze firele de par. Are trei trepte de temperatura – mai mult decat suficient, varful ramane rece pe intreaga perioada de folosire, iar accesoriile nu dezamagesc – vorbesc despre manusa de protectie + husa.

    Il recomand, chiar daca este printre cele mai scumpe ondulatoare conice.

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled